Μια νέα εκδοτική προσπάθεια ξεκινά το Σάββατο.

Πρόκειται για τον ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΥΠΟ, που θα κρεμαστεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στο εξής.

Όπως γράφουν οι εκδότες της: «θα είναι μια αχαρακτήριστη εφημερίδα, πολιτικών και άλλων προσφορών προς το αναγνωστικό κοινό. Θα εκτείνεται σε 64 σελίδες και θα εκδίδεται ασφαλώς επί χρήμασι, ήτοι 2 € το φύλλο. Η ομάδα του Ανάποδου Τύπου περιλαμβάνει έμπειρους αλλά και νεώτερους δημοσιογράφους, οι οποίοι δε μασάνε, δεν παίζουν με τα συγκροτήματα, δεν δέχονται επεμβάσεις, χαλάνε τη σούπα και φτάνουν σε βάθος, αντέχοντας τις πιέσεις….».

Ενδιαφέρον είναι ότι η εφημερίδα ξεκινά την καμπάνια της από το internet, με blog, όπου μεταξύ άλλων φιλοξενούνται και τα τηλεοπτικά σποτ που σύντομα θα δείτε στα κανάλια. Αν τα δείτε βέβαια γιατί στην ΕΡΤ όπως γράφουν οι συντάκτες της εφημερίδας: «ξύνισε» το τηλεοπτικό μας σποτάκι και αποφάσισαν ότι δεν θέλουν τις πληρωμένες διαφημίσεις τις οποίες είχαμε συμφωνήσει. Και δεν είναι μόνο αυτό. Και στα συγκροτήματα Μπόμπολα – Λαμπράκη «θύμωσαν» και δεν θέλουν να μας τυπώσουν στο τυπογραφείο που συνδιοικούν (ΙRIS)».

Ας ευχηθούμε μια καλή αρχή!

Σχόλια
  1. αρθορογραφώ ευκαιριακά σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Σε μόνιμη βάση στο περιδικό «Ρεσάλτο». θα ήθελα να συνεργασθώ μαζί σας.

  2. Ο/Η paparazi λέει:

    ΣΩΣΤΟ ΕΕΕΕΕ!ΚΑΛΟΝ ΕΕΕΕΕ!!
    ΜΩΡΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ.ΤΟ ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ;;ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.,
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

  3. Ο/Η paparazi λέει:

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΟΔΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ:χιχιχιχιχιχιχιχουουουουο

  4. Ο/Η ΒΛΟΧΟΣ λέει:

    ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΕΡΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

  5. @Νίκος: κοίταξε το εμαιλ σου..you have mail!

  6. Ο/Η Dimitris Avdoulos λέει:

    O tsipras aresei pantws stous lamprakides kai tous boboles

  7. Ο/Η maria λέει:

    paidia mpeite kai sto internet na sas diabazoumai kai emeis apo ameriki
    kali epituxia!!
    maria

  8. @Δημήτρης: μπράβο τους..
    @Μακεδον: ενδιαφέρον
    @Μαρία: το περιμένω κι εγώ αυτό που ζητάς!

  9. Ο/Η G Exarchos λέει:

    AYRIO THA THN AGORASO OTI KAI AN MOY LETE G EXARCHOS

  10. Ο/Η Rea λέει:

    Efxomai apo kardias kali arxi kai propandon kali synexeia! Ta spotakia empnevsmena. Na parameinete anapodoi kai -san eksairesi ston kanona- na min… isiosete pote! Rantevou avrio proi proi sto periptero tis geitonias mou!

  11. Ο/Η ΑΑΤΟΝ λέει:

    Λόγια. και μάλιστα, κοπανιστός αέρας.
    Δεν πρόκειται να βγει ΠΟΤΕ στην χώρα της μίζας και της αρπαχτής, εφημερίδα που να «μη μασάει».
    Κάποτε μασάνε όλες και όλοι (βλέπε [και] Θέμος).
    Τάζουν λαγούς με πετραχήλια, υπόσχονται ότι βάλει ο νους σου, αρκεί να «πιάσουν» στην αγορά. Τι ανάποδα να τις κρεμάσεις, τι ίσια, μια απο τα ίδια, καμία διαφορά..
    Ο Κωστίκας το είπε άλλωστε στην τάξη όταν τον μάλωσε ο δάσκαλος, επειδή αντί για «3» έγραφε «ε» :»δάσκαλε, όπως με βλέπεις, δεν είμαι ο Κωστίκας; ..είμαι. Άμα γυρίσω την πλάτη μου, πάλι ο Κωστίκας δεν είμαι; κι άμα με γυρίσεις ανάποδα; ποιος είμαι; πάλι ο Κωστίκας είμαι…»
    μακάρι να βγω ψεύτης, μα δεν θα βγω!

  12. Ο/Η LEONIDAS λέει:

    Ο μέσος πολίτης είναι δυσαρεστημένος (με το δίκιο του) , με όλους και με όλα αφού το σύστημα δεν έχει λόγο να του λύση κανένα από τα προβλήματα του .Ο πολίτης δεν έχει κανένα μέσο πίεσης απέναντι στο σύστημα . Η ψήφος του ούτως ή άλως θα κατευθυνθεί σε κάποιον πολιτικό που άλλοι έχρησαν υποψήφιο και που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα του πουν πόσο άξιος είναι,ανάλογα με το όφελος που τα ίδια τα μέσα έχουν ή αναμένουν από τον πολιτικό . Αυτός ο μέσος πολίτης περιμένει να πέσει σε σας σαν ώριμο φρούτο . Σας έχω μια απλή συνταγή επιτυχίας .Κτυπήστε αρχικά αντικειμενικά και αλύπητά την διαφθορά και τα άλλα στραβά του συστήματος προς όλες τις κατευθύνσεις . Πολύ σύντομα θα αποκτήσετε δύναμη και σε πρώτη φάση χωρίς εσείς να χρειαστεί να εκβιάσετε κανένα τα διάφορα λαμόγια της εξουσίας θα σας κάνουν χρυσούς απλά για να μην βλέπετε τις βρομιές τους . Σε δεύτερη φάση σε ένα δύο χρόνια ξεφωνίστε μερικά χοντρά λαμόγια και περιμένετε τους επενδυτές που για στήριξη του Α ή του Β πολιτικού θα προσφερθούν να σας αγοράσουν . Αν μάλιστα αποφασίσετε την τελευταία στιγμή να ρίξετε τον ένα αγοραστή υπέρ του άλλου μπορεί να πιάσετε και 50 εκ ευρώ .
    Αυτά βέβαια όλα εσείς τα ξέρεται καλύτερα από εμένα απλά σας τα γράφω για να ξέρεται πως τα ξέρουμε και εμείς .
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Σχολιάστε