ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!

Την Τετάρτη 9 Μαίου διεξάγονται φέτος οι φοιτητικές εκλογές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Το ΔΙΚΤΥΟ Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων (ΔΑΡΑΣ) κάνει πράξη την πολιτική γραμμή της ενότητας της φοιτητικής Αριστεράς, που κατέστησε το πολύμηνο φοιτητικό κίνημα μαζικό και νικηφόρο, συμμετέχοντας στο πλατύ, ανοιχτό και ενωτικό μετωπικό σχήμα της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ συγκροτήθηκε μέσα από την ιδρυτική της πανελλαδική συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στις 10-11 Απριλίου 2007 στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, με τη συμμετοχή παραπάνω από οκτακοσίων αγωνιστών/τριών από όλοκληρη τη χώρα. Στόχος της είναι η μεταφορά στο πολιτικό επίπεδο της νίκης που πέτυχαν οι δυνάμεις του κινήματος σε κοινωνικό επίπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα: Η απονομιμοποίηση, η ήττα της πολιτικής γραμμής και η αποδυνάμωση της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για την πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, εκτός από το ΔΙΚΤΥΟ, συμμετέχουν τα «Αριστερά Σχήματα», οι «Φοιτητές/τριες Ενάντια στο Σύστημα», οι φοιτητές/τριες της πολιτικής οργάνωσης «Κόκκινο», δεκάδες αυτόνομα αριστερά σχήματα, καθώς και ανένταχτοι/ες φοιτητές/τριες από ολόκληρη τη χώρα.

Τα τελικά αποτελέσματα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s