Ο ΣΥΝ υποστηρίζει την Παγκόσμια Καμπάνια του ΟΗΕ “Σφραγίστε τη Συμφωνία!” και για τον επόμενο μήνα, το λογότυπο “Seal the Deal!” θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα και τα δελτία τύπου του κόμματος.

Αυτή η συμβολική κίνηση, μαζί με άλλες πολιτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες που ετοιμάζονται για το επόμενο διάστημα, είναι μέρος της συμβολής του Συνασπισμού στις παγκόσμιες προσπάθειες για μια δεσμευτική, φιλόδοξη και δίκαιη, συμφωνία για την κλιματική αλλαγή στην Κοπεγχάγη, το Δεκέμβριο 2009.

Στην “Έκκληση για το κλίμα” της καμπάνιας “Σφραγίστε τη Συμφωνία!”, οι πολίτες ζητούν από τους πολιτικούς ηγέτες να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το κλίμα που θα είναι οριστική, ισότιμη και αποτελεσματική, να ορίσουν δεσμευτικούς στόχους για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου έως το 2020, να θεσπίσουν ένα πλαίσιο που θα ενισχύσει τις πιο ευάλωτες χώρες και λαούς, αλλά και θα υποστηρίξει τις προσπάθειες  προσαρμογής των αναπτυσσόμενων χωρών, εξασφαλίζοντας κλιματική δικαιοσύνη για όλους.

Διαδόστε αυτή τη σημαντική διεθνή πρωτοβουλία!

Διαβάστε επίσης την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ για την παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για τις κλιματικές αλλαγές.

[via: ΟΙΚΟ-ΣΥΝ]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s