Κλιμάκιο υποψηφίων της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Τάκη Χαρίτο, και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Μορφίδη, επισκέφθηκε σήμερα αρχικά το Τ.Ε.Ι. Καβάλας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Θανάση Μητρόπουλο και μέλη της Διοίκησης, και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, προβλήματα που απορρέουν από την περικοπή της χρηματοδότησης από την Κυβέρνηση και την έλλειψη προσωπικού μετά τη λήξη των αποσπάσεων των καθηγητών και την απαγόρευση των προσλήψεω στο Δημόσιο.

Επίσης συζητήθηκε η πάγια θέση των καθηγητών του Ιδρύματος για την μετατροπή του σε πανεπιστημιακό. Από την πλευρά της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» διαβεβαιώσαμε τον Πρόεδρο και τους καθηγητές, ότι από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε στη νέα αυτοδιοικητική μορφή θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα και την αποδοτικότερη λειτουργία του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας, με αντικείμενο την ενημέρωση του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού για τις θέσεις του συνδυασμού.

Καβάλα, 20-10-2010

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s