Οι Έλληνες πολίτες από την χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού κατάλαβαν. Κατάλαβαν τον άμεσο εκβιασμό για ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές αν το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών δεν είναι αρεστό στη κυβέρνηση. Κατάλαβαν επίσης ότι τους περιμένουν νέα μέτρα και κυρίως κατάλαβαν ότι σε όλες τις «καθησυχαστικές» απαντήσεις του πρωθυπουργού υπήρχε ένα μεγάλο ΑΝ. Αν δηλαδή είμαστε «καλά παιδιά» τότε θα βγούμε από το Μνημόνιο.

Ομως όλοι γνωρίζουν πια ότι η πολιτκή αυτή είναι αναποτελεσματική. Ζήτησε ο πρωθυπουργός ενίσχυση της κυβέρνησης για να μπορεί να διαπραγματευτεί με τους δανειστές. Εμείς λέμε πως μόνο μια ισχυρή και ευημερούσα κοινωνία μπορεί όντως να διαπραγματευτεί με τους δανειστές και για το ύψος του χρεόυς και για τον χρόνο αποπληρωμής.

Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί στην εξαθλίωση την κοινωνία. Και μια κοινωνία εξαθλιωμένη δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τίποτε. Γι’ αυτό ζητάμε από τους πολίτες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να απαντήσουν στον εκβιασμό του Πρωθυπουργού και να του επιστρέψουν πίσω αυτόν τον εκβιασμό. Εμείς ζητάμε από τις εκλογές να βγει πιο ισχυρή η ίδια η κοινωνία και όχι οι υποψήφιοι και οι πολιτικές των δύο μεγάλων κομμάτων που οδήγησαν τη χώρα εδώ.

Η ψήφος στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ αυτό το νόημα έχει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s