Κλιμάκιο της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας με επικεφαλής τον υπ. περιφερειάρχη Τάκη Χαρίτο και τον υπ. αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Μορφίδη, την υπ. Θάσου Ευθυμία Χατζηαβραμίδου-Καναρά και τον Γιώργο Καρατσιουμπάνη, υπ. Περιφερειακό σύμβουλο ν.Καβάλας βρέθηκε τη Δευτέρα στη Θάσο.

Επισκέφθηκαν το δήμο Θάσου όπου συνομίλησαν με τους υπαλλήλους και συνάντησαν το δήμαρχο. Οι ανησυχίες όλων είναι οτι ο νέος δήμος θα βρεθεί μπροστά σε τεράστια προβλήματα και δυσκολίες από τις νέες αρμοδιότητες, χωρίς τους απαραίτητους πόρους, ιδιαίτερα για να ανταποκριθεί στις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες.

Στη συνέχεια περιόδευσαν στο παζάρι και στην αγορά του Πρίνου όπως και στις δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες του Λιμένα όπου συναντήθηκαν με εργαζόμενους και επαγγελματίες της αγοράς. Είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Πρίνου όπου ο επικεφαλής Τάκης Χαρίτος μίλησε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τόσο για τη γενικότερη ανάγκη να αποδοκιμαστεί η κυβερνητική πολιτική αλλά και η στήριξη στο δημόσιο σύστημα υγείας που πλήττεται άμεσα από τις περιοριστικές πολιτικές και που η αυτοθυσία των εργαζομένων είναι που το κρατά ακόμα ζωντανό.

 

Αύριο κλιμάκιο της Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας με τον υπ.περιφερειάρχη ν.Καβάλας Κώστα Μορφίδη και υποψηφιους περιφερειακούς συμβούλους θα περιοδεύσει το πρωί στη Χρυσούπολη και στο δήμο Καβάλας και την ΔΕΥΑΚ. Το απόγευμα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση του ΑΟΚ για τα 45 χρόνια απ’την ίδρυση του.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s